CONTACT e: info@celestamusic.nl f: 0646137552
BIOGRAFIE
Celesta studeerde af aan de Academie voor lichte muziek in Hilversum. Muziek loopt als een rode draad door haar levenen wordt gevoed door pure passie. Haar muzikale biografie gaat van musicals naar rockbands, Celesta speelde samen met Liza Borey en ex Luv zangeresMarga Scheide in de musical Rockstar, deed   regelmatig de backing vocals voor Lee Towers en schitterde op het podium  naast grootheden als Gerard Joling, René  Froger en Guus Meeuwis. Ook tourde Celesta geruime tijd door Europa waar zij o.a. in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Belgie, Denemarken, Griekenland en Spanje zeer succesvol was.Celesta is met grote regelmaat te bewonderen geweest in succesvolle exclusieve Dinnershows van KM Promotion.  Na 4 jaar geschitterd te hebben in haar glansrol"Elf Nachtegaal" in het themafeest "Droomvlucht" in De Efteling besloot zijdat het tijd werd zich meer te gaan richten op haar solocarriere'. En met succes! Het nummer "LOVE COLADA" werd meteen een hit en scoorde een top 50 notering. Het swingende en meeslepende "EVERBODY PARTY" opde verzamel CD Baja Beachclub7 was de opvolger van dit succes en is in maar liefst 10 landen uitgebracht. Ook als iets liefs je verlaat zal de liefde nog altijd blijven....... Haar CD "Celesta feat Robert Strating" is zeer speciaal en verdient ieders extra aandacht.Celesta prensenteerde dit lied op 31 oktober 2014, tijdens de grote inzameldag van het honderdjarig bestaan van de "Daniel den Hoedkliniek" in ziekenhuis "Erasmus"te Rotterdam .
BIOGRAFIE
“Robert Strating” In 2001 trouwde Celesta met de bekende componist en arrangeur Robert Strating (o.a. Tune Medisch Centrum West, Ter Land ter zee en in de lucht, Blauw Blauw e.v.a.   hits) Hun geluk heeft helaas niet lang mogen duren. In 2011 overleed Robert aan longkanker.Celesta liet door "Matthieu van Winsen" een nederlandse tekst schrijven op de tune van Roberts grootste succes "Maladie d'Amour" de tune van "Medisch Centrum West". Opgenomen en geproduceerd door "Manfred Jongenelis". 'Muziek was Roberts leven en werken met muziek   zijn levenswerk..." "Als eerbetoon aan mijn allerliefste en omdat zijn vele fantastische muziekwerken niet verloren mogen gaan heb ik dit nummer opgenomen en uitgebracht.De helft van de opbrengst van deze CD wordt geschonken aan de Daniel den Hoed kliniek. Er is niets dat voorgoed verdwijnt zolang je de herinnering bewaard
Celesta studeerde af aan de Academie voor lichte muziek in Hilversum. Muziek loopt als een rode draad door haar levenen wordt gevoed door pure passie. Haar muzikale biografie gaat van musicals naar rockbands, Celesta speelde samen met Liza Borey en ex Luv zangeresMarga Scheide in de musical Rockstar, deed   regelmatig de backing vocals voor Lee Towers en schitterde op het podium  naast grootheden als Gerard Joling, René  Froger en Guus Meeuwis. Ook tourde Celesta geruime tijd door Europa waar zij o.a. in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Belgie, Denemarken, Griekenland en Spanje zeer succesvol was.Celesta is met grote regelmaat te bewonderen geweest in succesvolle exclusieve Dinnershows van KM Promotion.  Na 4 jaar geschitterd te hebben in haar glansrol"Elf Nachtegaal" in het themafeest "Droomvlucht" in De Efteling  besloot zijdat het tijd werd zich meer te gaan richten op haar solocarriere'. En met succes! Het nummer "LOVE COLADA" werd meteen een hit en scoorde een top 50 notering. Het swingende en meeslepende "EVERBODY PARTY" opde verzamel CD Baja Beachclub7 was de opvolger van dit succes en is in maar liefst 10 landen uitgebracht. Ook als iets liefs je verlaat zal de liefde nog altijd blijven....... Haar CD "Celesta feat Robert Strating" is zeer speciaal en verdient ieders extra aandacht.Celesta prensenteerde dit lied op 31 oktober 2014, tijdens de grote inzameldag van het honderdjarig bestaan van de "Daniel den Hoedkliniek" in ziekenhuis "Erasmus"te Rotterdam .
CONTACT e: info@celestamusic.nl f: 0646137552
WWW.CELESTAMUSIC.NL
WWW.CELESTA MUSIC.NL